Cube toodab ToeTagi muusikavideo võtetest dokufilmi

Cube toodab ToeTagi muusikavideo võtetest dokufilmi
28
aug
2009

Eeloleval nädalavahetusel (29. ja 30. august) toimuvad Toe Tagi muusikavideo võtted loole “Kilekott”. Cube Productions toodab antud kahest päevast kokkuvõtliku kaadritagust elu kajastava dokkfilmi.

Muusikavideo kritiseerib sarnaselt laulu sisule mõttetut tarbimist ja planeedi reostamist. Tegu ei ole sugugi klassikalise räpivideoga, kus poolpaljad naised võbisevad ja shampanja ojadena voolab. Sisuliselt võib valmiva video kohta öelda “4-minutine lühifilm”, sest idee järgi sünnib sellest lugu jutustav lühifilm, milles artistid ise figureerivad vaid vilksamisi.

Muusikavideo režissöör on Ove Musting, operaator Tauno Sirel ja produtsent Arte Ermel. Cube’i doku režissöör on Peeter Nieler, operaator Aivo Rannik ja monteerija Mattias Naan. Mikrit hoiab ja komprat kogub Mirjam Müür.

 

 

Hilisem Update:

Materjal jäi vahendite puudumise tõttu filmiks monteerimata, kuid valmis said muusikavideo: