Cube toetab taas tudengifilmi tehnikaga

Cube toetab taas tudengifilmi tehnikaga
03
apr
2009

Cube Productions toetab tudengifilmi, pakkudes noortele kaameratehnikat. Lühifilm“Lapsed on õelad” (ingl. keelne pealkiri “Kids Are Mean”) räägib kahest koolivennast, kes juhuslikult kohvikus kokku jooksevad ja vanu arveid klattima asuvad.

Filmi rezissööriks on Oskar Lehemaa ja operaator Juhan Malmstein, filmi produtsendiks Helen Vinogradov. Peaosades mängivad Sten-Erik Toos ja Eiko Kink. Film valmib 18. aprilliks ja saab olema pikkusega keskeltläbi viis minutit, peale mida saab seda ka meie kodulehelt – täpsemalt selle uudise alt – vaadata!

Sedalaadi praktika on meil korduvalt varemgi rakendust leidnud, samas on Cube’ile oluline nii teostatava projekti sisu kui ka kaasatud meeskond ja viimase usaldusväärsus firma silmis.