Cube tekitas televaatajates hämmeldust!

Cube tekitas televaatajates hämmeldust!
09
mrts
2009

Cube Productions teostas “Eesti Laul” raames Janne Saare esitatavale loole “I’m Too Good For You” uue videograafika ja innovatiivse “vilkuva kostüümi”. Teostusega oli võrdlemisi vähe aega ehk veidi üle nädala, mille vältel lõi Cube Productions loole nii taustagraafika kui riietuse värvilahenduse.

Sügav kummardus tema tehtud töö eest ka ülekande rezissöörile Ove Mustingule, kes kleidi korrektse vilkuma saamisega vähemalt sama palju vaeva nägi, kui meie.

Produtsendi ja loo kaasautori Vahur Valgmaa soov oli esialgselt kuvada Janne kostüümile erinevaid mustreid kuid kaameratöö aktiivsuste tõttu otsustasime minimalistliku värvilahenduse kasuks, mis televaataja silmale tähendab riietuse omamoodi “vilkumist”.

Laulu autorid on Vahur Valgmaa ja Janne Saar. Graafika loovjuht Peeter Nieler, teostus Carlos Santos Silva.