Cube Productions investeeris professionaalsesse stedicami

Cube Productions investeeris professionaalsesse stedicami
01
apr
2008

Stanley Kubrick on öelnud:

“I’ve always liked moving camera. When you have the means to do it and the set to do it in, it not only adds visual interest but it also permits the actors to work in longer, possibly complete, takes. This makes it easier for them to maintain their concentration and emotional level in the scene.”

Nüüd on ka eestis rohkem liikuvaid kaameraid, sest lisaks sisuliselt seni Eesti ainukesele MKV stedicamile (on veel ka üks Filmservice’is, mis toodi siia 80ndate olümpiamängudeks) on meil veel üks võimalus: veel üks professionaalne stedicam.

Ülal näha Stedicami actionis Paulis Kesterise filmivõtetel.

Investeeringu suurusjärk oli koos maksude ja transpordiga kuue kohaline summa ja see on end täielikult õigustanud: Argentiinas toodetud SilverArrow on oma esimestele proovikividele edukalt vastu pidanud ja operaator Maksim Golomidov stedi kasutamise omandanud.

Seega on uudis kokkuvõtlikult, et mitte meil ei ole stedicam, vaid teil on nüüd stedicam!

Küsige kohe lisa!